Antena Meniu Search
x

Începe a doua ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Independent

La început de noiembrie începe la Bucureşti a doua ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Independent

Vezi și

La început de noiembrie începe la Bucureşti a doua ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Independent

Între 3 și 9 noiembrie 2014, Bucureștiul devine scena principală a teatrului independent românesc. Timp de o săptămână, Festivalul Național de Teatru Independent va prezenta cele mai bune producții independente din țară, workshop-uri inedite și conferințe.

Festivalul Național de Teatru Independent - ediția a 2-a , organizat de Fundația Godot, își propune să aducă în prim plan spectacolele de calitate din zona independentă, subliniind necesitatea existenței și susținerii acestui fenomen teatral în Romania. Programul FNTi2 va reuni producții din București, Sibiu, Iași, Cluj, Craiova și Tîrgu-Mureș, care vor putea fi urmărite în spațiile partenere din capitală: Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatrul de Arta Bucureşti, Teatrul ARCA, În Culise Teatru Pub,Teatrul de pe Lipscani, Teatrul de Sufragerie, Teatrul Mignon și Teatrul Coquette.

În afara programului de spectacole, FNTi2 va organiza trei workshop-uri dedicate artiștilor participanți: Meisner Industry Workshop susținut de invitatul special Eugene Buică, Casting Toolkit cu Florentina Bratfanof și The 24 Hour Play, un atelier-eveniment unic în România. Programul va fi completat de conferințele FNTi2, care vor avea ca scop identificarea problemelor cu care se confruntă teatrul independent românesc - de la surse de finanțare la promovarea producției - și a soluțiilor posibile. Aceste evenimente vor fi subsumate scopului FNTi2 de a crea un mediu de comunicare între artiștii independenți din întreaga țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Începe a doua ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Independent