Antena Meniu Search
x

Video Închisoare cu suspendare pentru moartea lui Vlad, tânărul strivit în propria maşină de poarta de intrare în Timişoara

Verdict final în cazul studentului din Timişoara strivit în propria maşină de poarta oraşului, smulsă de o furtună violentă. Sentinţa vine la fix 6 ani de la accident şi cuprinde mai multe acorduri de recunoaştere a vinovăţiei.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.09.2023, 15:17

Vezi și

Cinci persoane au primit pedepse cu suspendare de trei ani, iar dintre acestea, trei sunt angajați ai primăriei Timișoara. Se adaugă aici și o amendă penală de 80.000 de lei, pentru firma care a realizat lucrările de cosmetizare a porții de intrare în oraș, cea de pe calea Lugojului.

Închisoare cu suspendare după 6 ani de procese

Pe lângă închisoare cu suspendare, fiecare din persoanele găsite vinovate de ucidere din culpă are și pedepse complementare, constând în interzicerea dreptului de a fi aleși în funcții publice sau de a ocupa astfel de funcții pe o perioadă de 3 ani. Li s-a impus, de asemenea, și un termen de supraveghere tot de 3 ani. Trebuie să se prezinte la serviciul de probațiune din Timiș, de fiecare dată când își schimbă locul de muncă sau domiciliul.

Trebuie să participe, inclusiv, la un program de reintegrare socială și să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunității, muncă neremunerată. 

Reamintim că un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit în timpul furtunii extrem de puternice care a lovit Timișoara în data de 17 septembrie 2017, după ce, peste mașina în care se afla a căzut poarta de intrare în oraș, o poartă care beneficiase de lucrări de reabilitare, în schimbul a 50.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Închisoare cu suspendare pentru moartea lui Vlad, tânărul strivit în propria maşină de poarta de intrare în Timişoara