Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incident şocant în Călăraşi. O femeie, aruncată de la balcon de iubitul ei. Bărbatul, prins după câteva ore: riscă 10 ani de închisoare

Incident şocant în Călăraşi. O ceartă în cuplu se putea transforma într-o crimă. O femeie a căzut de la etajul 3 al apartamentului în care locuia şi se pare că ar fi împinsă chiar de iubitul ei.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 21:05

UPDATE: După câteva ore a fost prins de poliţie şi reţinut. Riscă acum până la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Partenera lui este internată în stare stabilă.

Potrivit calarasiexpress.ro, scandalul dintre cei doi ar fi început miercuri seară, 31 iulie. La un moment dat, vecinii au auzit un zgomot puternic şi au văzut-o pe femeie căzută pe asfalt. Au alertat imediat autorităţile care au reuşit să o stabilieze pe victimă şi s-o transporte la spital.

Conform anchetatorilor, femeia a declarat în faţa poliţiştilor că a avut o dispută cu iubitul ei, iar acesta a împins-o pe geam. După ce şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a dispărut fără urmă. Poliţia încă încearcă să dea de urma lui.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Incident şocant în Călăraşi. O femeie, aruncată de la balcon de iubitul ei. Bărbatul, prins după câteva ore: riscă 10 ani de închisoare