Antena Meniu Search
x

Video Incident şocant în Ploiești. Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat lângă un patinoar. Totul s-a întâmplat la câţiva paşi de secţia de poliţie

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat lângă un patinoar din parcarea unui mall din Ploiești. După un schimb de replici, un individ l-a atacat pe bărbat. Apoi, agresorul a luat-o la fugă şi s-a făcut nevăzut.

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 10:28

Vezi și

Atacatorul nu a fost găsit nici până acum şi este căutat de polițiști în tot oraşul. Cei doi bărbaţi nu se cunoşteau şi nu se ştie de la ce a pornit conflictul între ei. Victima, rănită în zona abdomenului, a fost dusă la spital. 

Incidentul s-a întâmplat la doar câţiva paşi de secţia de poliţie

"În jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată cu un obiect tăietor-înţepător, în zona unui patinoar, din municipiul Ploieşti. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 20 de ani. Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului"; transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova. 

La locul incidentului a fost trimis şi un echipaj medical, care l-a preluat pe tânărul rănit şi l-a transportat la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de agresor. În urma evenimentului, a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, scrie news.ro.

Centrul comercial în parcarea căruia s-a petrecut incidentul se află foarte aproape de sediul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti, parcarea mall-ului şi cea a secţiei de poliţie fiind învecinate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Incident şocant în Ploiești. Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat lângă un patinoar. Totul s-a întâmplat la câţiva paşi de secţia de poliţie