Antena Meniu Search
x

Inconştienţă maximă. Un bărbat s-a filmat cocoţat pe tamponul metroului, prin tunel. Avea o sticlă de alcool în mână, iar trenul mergea cu 80km/h

Teribilism extrem de periculos la metroul din Bucureşti: un bărbat s-a filmat în timp ce se plimbă cu metroul, dar nu în interiorul lui - atenţie - ci în afară! Pe imagini se vede cum individul este agăţat de capătul garniturii de tren cu o sticlă de alcool în mână. Totul s-a întâmplat pe una dintre cele mai circulate magistrale: Berceni-Pipera.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.01.2024, 13:27

Vezi și

Nu e clar cum nu a fost văzut nici de paznici, nici de mecanicul trenului. Este evident, însă, că vorbim de un act de teribilism, care ar fi putut să ducă la rănirea gravă a bărbatului respectiv sau chiar la moartea sa.

Polițiștii din București s-au autosesizat şi încearcă să îl identifice pe tânărul care s-a filmat pe tamponul garniturii.

Reprezentanții Metrorex sunt cei care, în cele din urmă, i-au sesizat pe polițiști după ce au văzut imaginile, le vor corela cu filmările surprinse de camerele de supraveghere pentru a stabili exact când s-a întâmplat totul.

Bărbatul poate fi sancționat cu până la 200 de lei pentru că nu a respectat legea privind călătoria cu metroul. Și probabil va fi sancționat și pentru consum de alcool pe domeniul public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Inconştienţă maximă. Un bărbat s-a filmat cocoţat pe tamponul metroului, prin tunel. Avea o sticlă de alcool în mână, iar trenul mergea cu 80km/h