Antena Meniu Search
x

Incredibil! Procurorii italieni redeschid cazul lui Marco Pantani! A fost ucis?

La 10 ani de la moartea unuia dintre cei mai buni "cățărători" din istorie, o nouă ipoteză se întrevede la orizont: ciclistul a fost omorât!

La 10 ani de la moartea unuia dintre cei mai buni "cățărători" din istorie, o nouă ipoteză se întrevede la orizont: ciclistul a fost omorât! 

Chiar de Ziua Îndrăgostiților. Televiziunile din lumea întreagă anunțau decesul ”Piratului”. Toată lumea era în stare de șoc. Unul dintre cei mai mari cicliști ai lumii, italianul Marco Pantani murea, în condiții extrem de suspecte, într-o cameră de hotel din Rimini. Supradoză! Acesta a fost verdictul dat de poliția din cunoscuta stațiune peninsulară, însă nu toată lumea a crezut varianta oficială.

Cea mai înverșunată adversară a ipotezei sinuciderii a fost mama rutierului. Tonina Pantani își plângea fiul și încerca să-și facă strigătul auzit în toată lumea: ”L-au omorât! L-au omorât!”. Puțini au fost cei care au luat în serios avertismentul femeii îndurerate, cei mai mulți fiind convinși că Marco exagerase cu drogurile.

La 10 ani de la momentul morții lui Pantani, Tonina, mama regretatului ciclist a fpcut un anunț pe Facebook în care anunță decizia procuraturii din Rimini de a redeschide dosarul. Motivele sunt multe. Condițiile în care a murit, câteva răni găsite pe trupul neînsuflețit ale sportivului, mâncarea pe care Marco n-o comandase. Toate astea îi duc pe oamenii legii cu gândul că Pantani ar fi fost ucis.

Rămâne de văzut că legiutorii italieni să anunțe redeschiderea cazului în mod oficial și de urmărit care vor fi noile concluzii ale anchetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Incredibil! Procurorii italieni redeschid cazul lui Marco Pantani! A fost ucis?