Antena Meniu Search
x

Video Indiferență criminală. Bărbat lăsat să moară, ziua în amiază mare, pe o stradă din Satu Mare. A zăcut 3 ore pe caldarâm, pâna la primul apel la 112

Un bărbat de 49 de ani din Satu Mare a murit pe stradă, ziua în amiază mare, în timp ce oamenii treceau nepăsători pe lângă el. Alerta la 112 a fost dată de doi tineri, la aproximativ trei ore după ce bărbatul s-a prăbuşit. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 11.07.2023, 14:37

Vezi și

Bărbatului i s-a făcut rău în apropierea unei stații de autobuz, de pe drumul Botizului din localitatea Satu Mare. A zăcut aproximativ 3 ore pe stradă, până ce doi tineri i-au acordat ajutorul. În momentul în care au văzut că nu reaționează, au sunat la 112.

Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viață

La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD, iar, în momentul în care au văzut cât de gravă este situația, medicii de pe echipaj au solicitat terapia intensivă.

Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute, însă nu a răspuns manevrelor.

Trupul acestuia a fost tranportat la morga spitalului județean de urgență din Satu Mare, iar, în funcție de necropsie, se vor stabili și cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Indiferență criminală. Bărbat lăsat să moară, ziua în amiază mare, pe o stradă din Satu Mare. A zăcut 3 ore pe caldarâm, pâna la primul apel la 112