Antena Meniu Search
x

Îngeri păzitori: Bărbat salvat din ştreang de un poliţist şi un jandarm. Victima, găsită în zona podului din Horia

Un bărbat în vârstă de 30 ani, din localitatea Horia, care a încercat să se sinucidă, a fost salvat din ştreang de un poliţist şi un jandarm, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 10:49

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Victima a fost găsită în zona podului care traversează râul Moldova, în localitatea Horia, cu un şnur în jurul gâtului.

"În zona de ieşire de pe podul rutier ce traversează râul Moldova, patrula formată din agent şef principal de poliţie Cănărău Ioan, din cadrul Poliţiei municipiului Roman şi sergent major Căuş Gabriel, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 30 ani, din localitatea Horia, care prezenta semne vitale. Cei doi au aşezat persoana într-o poziţie sigură, tăind şnurul cu care aceasta se spânzurase", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Echipajul medical sosit la faţa locului a preluat victima, aceasta fiind transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Îngeri păzitori: Bărbat salvat din ştreang de un poliţist şi un jandarm. Victima, găsită în zona podului din Horia