Antena Meniu Search
x

Video Înghesuială la metrou, după parada de 1 Decembrie. Stația Aviatorilor, luată cu asalt de bucureştenii care au plecat spre case

Zeci de mii de români au sfidat aşadar vremea urâtă şi frigul din Capitală şi au asistat la parada de la Arcul de Triumf. Şi chiar dacă în Bucureşti a plouat şi au fost temperaturi la limita îngheţului, oamenii au simţit mai degrabă căldură, emoţie şi bucurie. La finalul paradei, staţia de metrou Aviatorilor s-a dovedit neîncăpătoare pentru bucureştenii care au plecat spre case.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 01.12.2022, 13:33

Vezi și

Din cei aproximativ 35.000 de oameni care au participat la paradă, se pare că cei mai mulți au ales să se întoarcă acasă cu metroul. La gura de metrou de la Aviatorilor a fost haos. Pentru că peronul era plin, foarte mulți oameni nu au avut acces în stație, așteptând următorul tren afară, pe trotuar. 

Un motiv care ar fi putut provoca această aglomerație  este și faptul că metroul circulă din 10 în 10 minute, nu după programul obișnuit. La fel și autobuzele, care circulă după program de duminică până pe data de 4 decembrie. 

Cel mai probabil, până la finalul zilei traficul va reveni la normal, iar Capitala va părea ușor pustie. Mulți dintre bucureșteni au ales, în această minivacanță, să plece în afara orașului.

Aglomerație pe Valea Prahovei: turiștii merg spre stațiunile montane

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 București-Brașov, pe sensul de mers către zona montană. Astfel, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, traficul se desfășoară normal, dar sunt precipitații sub formă de ploaie. La Comarnic nu sunt precipitații, dar sunt condiții de ceață, vizibilitate fiind de sub 200 de metri. În zonă se circulă în coloană către Brașov, de la km 104+500 până la km 107. În Sinaia, traficul se desfășoară normal, fără precipitații, iar între Bușteni și Azuga, circulația se desfășoară în coloană pe direcția de deplasare către Brașov, de la km 128 pana la km 131.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. El le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Înghesuială la metrou, după parada de 1 Decembrie. Stația Aviatorilor, luată cu asalt de bucureştenii care au plecat spre case