Antena Meniu Search
x

Video Inspectorii de la Oficiul Spălării Banilor, sesizaţi în cazul bărbatului prins cu sute de mii de euro cash în maşină

Caz cel puţin bizar în Bucureşti, unde poliţiştii încearcă să afle de ce un bărbat a aruncat o sumă mare de bani în maşina altuia. I-ar fi observat pe cei doi în trafic, după ce aproape au oprit circulaţia pentru a face tranzacţia ciudată.

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 29.06.2021, 20:05

Vezi și
  • În maşina unuia dintre bărbaţi au mai fost descoperiţi 300.000 de euro.

Câţi bani erau în plic? Ce au mai găsit poliţiştii în maşinile celor doi? Bune întrebări! Doar că, pe cât de vigilenţi au fost poliţiştii să surprindă momentul, pe atât de zgârciţi sunt cu detaliile. Ştim aşa. Ieri după-amiază, în zona Pieţei Romane, două maşini opresc pe banda 1 şi 2 şi încurcă şi circulaţia. Şoferii încep să claxoneze şi atrag atenţia unei patrule de Poliţie care, total întâmplător, ni s-a transmis, trecea pe acolo. 

Poliţiştii văd momentul în care dintr-o maşină zboară un plic în altă maşină, aşa că îi opresc pe protagonişti. În plic erau 45 de mii de dolari. Cum niciunul dintre bărbaţi nu a reuşit să spună de unde şi pentru ce sunt banii, a fost un motiv numai bun să fie percheziţionate maşinile. 

Nu s-a deschis dosar penal în cazul plicului cu zeci de mii de dolari aruncat dintr-o maşină în alta

Într-una dintre maşini s-au mai găsit 300 de mii de euro. Banii au fost duşi la Poliţie, iar cei doi audiaţi. Cam aici se opresc informaţiile. Nimic despre identităţile celor doi şi, culmea, aşa cum s-a constatat până acum, niciun dosar penal nu a fost deschis în urma acestui filaj întâmplător. 

În mod clar, poliţiştii au sesizat inspectorii de la Oficiul Spălării Banilor, astfel că urmărim şi noi cu atenţie şi îngrijorare acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Inspectorii de la Oficiul Spălării Banilor, sesizaţi în cazul bărbatului prins cu sute de mii de euro cash în maşină