Antena Meniu Search
x

Interviu nedifuzat cu Stela Popescu. "Am rămas cu tot ce-am încărcat în spinare în aceşti ani mulţi. Nu am tăiat, n-am aruncat nimic" (VIDEO)

Stela Popescu a oferit un interviu emoţionant, în care şi-a mărturisit bucuria că oamenii o percep mult mai tânără decât este în realitate.

Vezi și

Stela Popescu a oferit un interviu emoţionant, în care şi-a mărturisit bucuria că oamenii o percep mult mai tânără decât este în realitate. Actriţa a spus că iubeşte tânăra generaţie, căreia îi este alături întotdeauna.

Dragii mei, probabil ca v-aţi mirat, eu nu m-am mirat, eu am spus adevărul, tată lumea ştie cam câţi ani am, mă mândresc că la vârsta asta că cei tineri nu se sperie de mine. Şi nu am tăiat, n-am recuperat, n-am aruncat nimic. Am rămas cu tot ce-am încărcat în spinare în aceşti ani mulţi. 82 de ani. Când am jucat în Nea Mărin, era în 82, aveam vreo 34 de ani. Toată viaţa am umblat cu tocuri înalte. Şi pentru meseria pe care am avut-o şi pentru că mi-am dorit să fiu mai înaltă. N-aş zice că nu resimt acum rezultatele. Nu mai am putere şi răbdare să mă plimb cu tocuri foarte înalte. Mi-e teamă de echilibru, mi-e teamă să nu păţesc vreo prostioară. Ştiţi ce se întâmplă, foarte slabă n-am fost niciodată, dar am crescut în greutate cu timpul. Între 60 şi 65 de ani îmi dă toată lumea. Dar eu am mult mai mulţi, am 82. Dar îmi pare bine. Eu iubesc tânăra generaţie, o încurajez întotdeauna, sunt alături de ei şi atunci când îi simt în ochişori că sunt alături de mine şi că mă admiră şi că mă acceptă, pentru mine e o mare bucurie. 

Stela Popescu a fost invitată la emisiunea „Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul care premiază intuiția cu sume importante de bani, la Antena 1. În fiecare ediție, concurenții, oameni obișnuiți, vor trebui să ghicească vârsta a șapte persoane pe care nu le-au văzut niciodată, dar și a unor personalități îndrăgite de marele public, într-un show nou, spectaculos, emoționant și plin de surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interviu nedifuzat cu Stela Popescu. "Am rămas cu tot ce-am încărcat în spinare în aceşti ani mulţi. Nu am tăiat, n-am aruncat nimic" (VIDEO)