Antena Meniu Search
x

ÎNTORSĂTURĂ DRAMATICĂ în cazul mamei ucise de tren împreună cu cei trei copii. CUMNATA ei povesteşte ultimele clipe de viaţă ale tinerei

Cumnata victimei a povestit pentru presa locală, că nu crede în ipoteza sinuciderii, ea crezând că femeia ar fi căzut în faţa trenului.

ÎNTORSĂTURĂ DRAMATICĂ în cazul mamei ucise de tren împreună cu cei trei copii. CUMNATA ei povesteşte ultimele clipe de viaţă ale tinerei

Cumnata victimei a povestit, pentru presa locală, că nu crede în ipoteza sinuciderii, ea crezând că femeia ar fi CĂZUT în faţa trenului.

"Cred că o avea pe cea mică în braţe şi pe celelalte mai mari, de mână. Nu cred că s-a sinucis. Nu a fost atentă, mai mult ca sigur. A venit la mama ei în vizită şi acum voia să plece acasă. Dacă era certată cu soţul, nu mai pleca. S-au îmbrăcat şi au zis că pleacă acasă. Nu voia să divorţeze. Dacă era să divoreţeze nu mai făcea şi al patrulea copil", a povestit cumnata femeii, Florica Nedelcu.

Astfel, femeia spune că biletul pe care l-a lăsat femeia se referea la faptul că nu mai suporta situația de la mama ei și intenționa să plece acasă, nicidecum să se sinucidă.

Pe o foaie ruptă dintr-o agendă, tânăra a scris după ce a plecat de la mama ei: 'Îmi pare rău, nu mai suportam".

Femeia a fost ucisă de tren, împreună cu cei patru copii ai săi, în timp ce traversau calea ferată fără să se asigure, ieșind brusc dintr-o pădurice de lângă șinele de tren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ÎNTORSĂTURĂ DRAMATICĂ în cazul mamei ucise de tren împreună cu cei trei copii. CUMNATA ei povesteşte ultimele clipe de viaţă ale tinerei