Antena Meniu Search
x

Ioana Condea, fata mutilată şi băgată în comă de un proxenet în Germania, a murit

Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet român în Germania, a murit în spitalul din Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută şi băgată în comă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.01.2019, 16:42

Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet român în Germania, a murit în spitalul din Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută şi băgată în comă.

Tânăra a ieşit din comă în urmă cu doi ani, însă starea ei a fost gravă, chiar dacă medicii au anunţat atunci că fata poate comunica prin semne şi că mănâncă.

Din nefericire, pe 13 ianuarie, Ioana s-a stins din viaţă în spitalul din Koln, iar autorităţile din Germania au avut mari dificultăţi în a anunţa moarte fetei, având în vedere că tutorele legal era avocata fetei, iar aceasta nu a putut fi contactată.

În această dimineaţă, Larisa Ştefan, o tânără stabilită în Germania, care a ţinut legătura cu Ioana, cu medicii şi cu poliţiştii, a primit vestea teribilă.

Pe acelaşi subiect

Ioana Condea a murit la cinci ani după bătaia cruntă primită de la proxentul care a obligat-o să se prostitueze.

Ioana Condea, tânăra bătută de un proxenet din Germania, a murit

Ioana Condea a murit la cinci ani de la bătaia încasată de la proxenet

Mama Ioanei a primit vestea, tot în această dimineaţă, de la Larisa Ştefan.

'Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de Poliţie pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei. Vă daţi seama că este la pământ. I-am spus că o vom ajuta cu tot ce putem', a declarat Larisa Ştefan pentru Observator.TV.

Proxenetul care a bătut-o pe Ioana Condea până când a băgat-o în comă a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar în prezent se află într-un penitenciar din Germania unde îşi execută pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ioana Condea, fata mutilată şi băgată în comă de un proxenet în Germania, a murit