Antena Meniu Search
x

Video Iohannis, surprins în pantaloni scurți pe Vârful Moldoveanu. Prima Doamnă, cu steagul tricolor în mâini

Imagini unice, cu preşedintele Iohannis în pantaloni scurţi. Cuplul prezidenţial a urcat ieri pe cel mai înalt varf din România, Moldoveanu. Amândoi erau echipaţi de munte: geci anti-vânt şi bocanci, iar Prima Doamnă ţine în mână steagul tricolor. Ultima apariţie publică a preşedintelui Klaus Iohannis a fost acum trei săptămâni, iar de când se discută despre controversatele măsuri de austeritate PSD-PNL nu a ieşit deloc în public.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 20:54

Vezi și

Soţia preşedintelui Iohannis, Carmen, a postat, duminică seară, o nouă fotografie de profil pe Facebook. Ea apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României. În fundalul imaginii, pare a fi preşedintele Iohannis care stă de vorbă cu mai multe persoane.

Soţia preşedintelui Iohannis, Carmen, şi-a actualizat duminică seară fotografia de profil pe contul oficial de Facebook.

Soţia preşedintelui Iohannis apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României

Carmen Iohannis, îmbrăcată în geacă şi pantaloni lungi, zâmbeşte, iar în fundal, cu spatele la cel care a realizat fotografia, pare a sta preşedintele Klaus Iohannis. Acesta pare că discută cu mai multe persoane.

Majoritatea celor care au adăugat comentarii la postare au felicitat-o pe soţia preşedintelui, dar o persoană a scris: "Felicităriiiii.... dar domnul.... de ce stă cu spatele?".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Iohannis, surprins în pantaloni scurți pe Vârful Moldoveanu. Prima Doamnă, cu steagul tricolor în mâini