Antena Meniu Search
x

Iohannis, verificat de ANAF dacă şi-a plătit taxele pentru MEDITAŢII. Cum răspunde Administraţia Prezidenţială

ANAF verifică dacă familia Iohannis a declarat venituri obţinute din meditaţiile pe care le-au dat elevilor din 1990 şi până în prezent.

ANAF verifică dacă familia Iohannis a declarat venituri obţinute din meditaţiile pe care le-au dat elevilor din 1990 şi până în prezent.

UPDATE 22:10 Administraţia Prezidenţială a precizat, luni, la solicitarea News.ro, că preşedintele Iohannis şi-a plătit întotdeauna taxele şi impozitele la stat, după ce ANAF a declanşat un control pentru a vedea dacă familia Iohannis a declarat la Fisc veniturile obţinute din meditaţii în perioada când actualul şef al statului era profesor de fizică la Sibiu.

Inspectorii ANAF au demarat un control la Direcţia Finanţelor Publice Sibiu pentru a verifica dacă familia Carmen şi Klaus Iohannis au declarat la Fisc sume obţinute din meditaţii pentru elevi în perioada 1990-2017, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Iohannis, verificat de ANAF dacă şi-a plătit taxele pentru MEDITAŢII. Cum răspunde Administraţia Prezidenţială