Antena Meniu Search
x

Ion Dichiseanu, în stare de şoc. S-a întâlnit cu Stela Popescu în urmă cu doar câteva zile: "E de neimaginat. Sunt blocat total!"

Lumea filmului este în stare de şoc după moartea îndrăgitei actriţe Stela Popescu. Ion Dichiseanu a dezvăluit o ultimă întâlnire cu asrtista.

Lumea filmului este în stare de şoc după moartea îndrăgitei actriţe Stela Popescu.

Ion Dichiseanu a dezvăluit o ultimă întâlnire cu artista.

"E puţin spus tristă. E de neimaginat. Sunt blocat total. Nu îmi vine a crede. Era plină de viaţă. M-am văzut cu ea acum câteva zile. Nu! Nu! Nu! Îmi transmitea un tonus. Era un fenomen. Nu am cuvinte. Nu îmi vine a crede. Ea îmi dadea tonus, optimism, sănătate. E o lovitură grea, înfiorătoare. Era ca un medicament, te injecta cu optimism. Ce păcat! Cum a putut să o ia Dumnezeu?", a spus Dichiseanu.

Actriţa Stela Popescu, în vârstă de 82 de ani, a murit joi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actriţa a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ion Dichiseanu, în stare de şoc. S-a întâlnit cu Stela Popescu în urmă cu doar câteva zile: "E de neimaginat. Sunt blocat total!"