Antena Meniu Search
x

iPhone 8 a apărut deja pe piaţa din România, chiar dacă lansarea oficială e abia peste 5 zile

Ultimul smartphone lansat în America a ajuns deja în România. Nu în magazinele oficiale. Românii care nu mai au răbdare, plătesc în plus sute de euro.

Vezi și

Ultimul smartphone lansat în America a ajuns deja în România. Nu în magazinele oficiale. Românii care nu mai au răbdare, plătesc în plus sute de euro pentru a obţine ultimul model de telefon. Se face bişniţă de lux. Comercianţii care aduc telefonul din alte ţări scot bani frumoşi. 

S-au vândut ca pâinea caldă. Românii au plătit câte 1.250 de euro doar ca să fie primii în ţara noastră care au noul Iphone. Chiar şi cu câteva ore în plus. Chiar dacă asta a însemnat alte câteva sute de euro. "Vineri, când le-am primit, le-am vândut pe 1500 de euro, acum, că a trecut o zi, le las la 1250 de euro." Cu aşa cerere, cei care au adus telefoanele mai devreme în România vor scoate bani frumoşi.  

În magazin, noul Iphone 8 nu a apărunt încă, însă se pot face precomenzi. Data lansării lui este 29 septembrie, iar preţul de pornire este de 3749 de lei.

Din Anglia, Germania sau chiar din America. Sunt doar câteva dintre ţările de unde românii aduc telefoane să le vândă la noi, mai scump. Oferă garanţie internaţională, de un an. Dar clienţii care nu mai au răbadare sunt mulţumiţi şi aşa. 

Faţă de anii trecuţi, când erau cozi interminabile la magazinele Apple, acum în America, nu a fost deloc îmbulzeală. La coadă, au fost doar câteva zeci de persoane. Clienţii fideli îşi fac deja cumpărăturile online. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » iPhone 8 a apărut deja pe piaţa din România, chiar dacă lansarea oficială e abia peste 5 zile