Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ipoteză cumplită în cazul accidentului în care a murit mama Ginei Gogean: "A decedat 100% în mașină, până să se întâmple impactul"

O nouă ipoteză în cazul accidentului înfiorător în care a murit mama fostei mari campioane Gina Gogean. Surse Observator au declarat iniţial că sora sportivei, aflată la volan, ar fi adormit, însă familia are o nouă ipoteză: mamei i s-ar fi făcut rău şi şoferiţa s-a speriat şi a intrat în TIR. Femeia este internată în stare gravă la spitalul din Galaţi, acolo unde lucrează ca medic pediatru. 

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 19:53

Familia fostei gimnaste, Gina Gogean, este în stare de şoc de trei zile. Un accident cumplit a provocat o dublă tragedie: mama acesteie a murit pe loc, iar sora ei e în stare gravă la spital. Surse din anchetă susţin că femeia în vârstă de 42 de ani a adormit la volan, maşina a intrat pe contrasens şi a intrat frontal într-un camion. Impactul a fost devastator.

  • Liviu Coşioru, unchiul gimnastei: A fost o femeie deosebită, a crescut doi copii minunaţi. În tinereţe sora mea a fost educatoare, după s-a angajat contabilă. În ultimul timp s-a îmbolnăvit.

Mama Ginei Gogean suferea de ciroză, iar sâmbătă dimineaţă ar fi avut o nouă criză

Vezi și

Sora gimnastei, medic de profesie, a hotărât să o ducă la spital. Rudele exclud ca aceasta să fi adormit la volan: cred că s-a speriat din cauza stării mamei ei. Mai avea mai puţin de jumătate de oră de condus până la Galaţi.

Pe acelaşi subiect
  • Liviu Coşioru, unchiul gimnastei: Ea a decedat sigur, sută la sută, în maşină. Până să se întâmple impactul.
  • Reporter: Şi doamna doctor, fiica dumneaei, s-a speriat?
  • Liviu Coşioru, unchiul gimnastei: Normal că s-a speriat. Nu mai ştie, nu am vorbit cu ea, dar nu îşi aduce aminte cum s-a întâmplat. 

Sora Ginei Gogean este medic pediatru la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, locul unde este tratată acum. 

  • Marius Dănilă, directorul Spitalului de Copii Galați: Avea o problemă de sănătate şi nu mai făcea gărzi. Sindromul de burnout este real, există şi afectează mult personal. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat atunci, dar dacă ne raportăm la tot personalul medical, da, este o problemă suprasolicitarea.

Gina Gogean a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, şase ale Campionatului Mondial şi trei de Campionat European. Are 30 de medalii în palmares, dintre care 14 de aur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Ipoteză cumplită în cazul accidentului în care a murit mama Ginei Gogean: "A decedat 100% în mașină, până să se întâmple impactul"