Antena Meniu Search
x

Italia prelungește carantina pentru români

Italia a prelungit măsura prin care persoanele venite din România sunt obligate să se autoizoleze timp de 14 zile.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 31.07.2020, 18:43

Italia prelungește carantina pentru români
Restricții de circulație pentru românii care merg în Italia - Profimedia Images
  • Autoizolare timp de două săptămâni pentru românii care merg în Italia
  • Măsura, prelungită până pe 9 august 2020, a transmis MAE

De la restricțiile de circulație sunt exceptați șoferii care transportă persoane sau mărfuri, precum și personalul navigant.

"Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile italiene au anunțat prelungirea cu până la zece zile a măsurilor privind condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Italiene pentru persoanele care vin din Romania, măsuri valabile inițial până la data de 31 iulie a.c.

Astfel, MAE reamintește că, în conformitate cu informațiile oficiale comunicate de către autoritățile italiene, persoanelor care sosesc în Republica Italiană și care în ultimele 14 zile s-au aflat în România sau au tranzitat România li se aplică obligativitatea supravegherii medicale și autoizolării pentru o perioadă de 14 zile. Sunt exceptați de la această măsură membrii echipajelor mijloacelor de transport de mărfuri și de persoane și personalul navigant.  

Ministerul Afacerilor Externe continuă dialogul cu autoritățile italiene și va comunica public elementele de noutate care vor fi transmise oficial de către partea italiană", a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Italia prelungește carantina pentru români