Antena Meniu Search
x

“Îți mulțumesc, draga mea”! Un pensionar de 85 de ani din Câmpulung s-a însurat cu aleasa inimii, după 28 de ani împreună. Cei doi vor să aibă același nume pe cruce

Împreună și dincolo de moarte. Doi pensionari din Câmpulung Muscel au decis să devină oficial soț și soție, după 28 de ani împreună. Motivul? Cei doi își doresc să aibă același nume pe piatra funerară, atunci când nu vor mai fi în viață.

de Monica Palade

la 24.06.2022, 15:57

Ceremonia oficiată chiar de primar a fost plină de emoție. “Îți mulțumesc, draga mea!” a fost răspunsul mirelui de 85 de ani, atunci când doamna lui i-a spus „Da”. Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook de Elena Lasconi, edilul orașului.

Au spus "Da" după 28 de ani împreună

“Îți mulțumesc, draga mea”! 74 de ani doamna, 85 de ani domnul. Elena și Ion se iubesc de 28 de ani. Astăzi au decis să se căsătorească cu acte în regulă.

Vă mărturisesc că a fost una dintre cele mai emoționante oficieri de căsătorie de când sunt primar. A început la fel ca toate: “Domnule… de bună voie și nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe doamna…” Domnul Răspunde: “Da, din tot sufletul!” Când a răspuns doamna, a zis așa: “Da, suntem de 28 de ani împreună, da, dragul meu!” La care domnul spune în timp ce îi sărută mâna: “Îți mulțumesc, draga mea!”.

Am continuat oficierea în lacrimi pentru că ce am simțit astăzi e rar. Se numește iubire pură dintre un el și o ea, o iubire matură fără interese. O iubire în care vârsta, coxartroza și oboseala sunt detalii nesemnificative, o iubire care are totul chiar și fără alai de nuntași, rochie de mireasă și petrecere cu ștaif.

Certificatul de căsătorie nu îi ajută decât pentru un singur scop, dorința lor comună: când vor pleca la îngeri, pe pietrele lor funerare să fie scris același nume: Boteanu. Vă mulțumesc pentru încă o lecție de viață și vă doresc să aveți viață lungă pentru a inspira lumea cu dragostea voastră!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » “Îți mulțumesc, draga mea”! Un pensionar de 85 de ani din Câmpulung s-a însurat cu aleasa inimii, după 28 de ani împreună. Cei doi vor să aibă același nume pe cruce