Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Iubita de pompier piromană îşi şi certa vecinii după ce le dădea foc la case. "Voi staţi şi n-aveţi griji şi ardeţi"

Iubită de pompier, piromană. O femeie a fost arestată pentru că a incendiat casele vecinilor şi pe cea a socrilor săi. Le-a declarat poliţiştlor că îi plăcea să-şi vadă partenerul în misiunile de stingere a focului. În urma expertizelor, a reieşit că are discernământul diminuat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale depăşesc 200.000 de lei.

De Redactia Observator la 20.11.2023, 19:57
Vezi și

După ea, cenuşă şi distrugere. Femeia de 37 de ani a băgat spaima în oamenii din Sebiş, localitatea aflată la 80 de kilometri de Arada. În cinci luni, a provocat cinci incendii devastatoare. Acţiona în plină zi: stropea casele cu benzină, apoi aprindea focul cu o brichetă şi fugea. ANIMATIE Două dintre locuinţele afectate sunt ale vecinilor cu care stă gard în gard. Uneia dintre case i-a dat foc de trei ori.

Proprietar casă: Noi stăteam aici în holul ăsta mare şi vine vecina că."Voi staţi şi n-aveţi griji şi ardeţi!"

În casa incendiată în mod repetat locuieşte un cuplu de bătrâni. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro. Au ars o magazie cu lemne, acoperişul şi toată mansarda, acolo unde fiul proprietarilor ţinea mai multe bunuri.

Aurica Doncea, proprietara casei: Băiatul a avut aici mărfuri, că aici e un fel de depozit. 30.000 de euro! Toate au ars.

Pe acelaşi subiect

Vasile Doncea, proprietarul casei​: Nici nu m-am gandit că vine focul aşa repede în casă. A venit pe acoperiş focul.în 10 minute a fost până aici. cand zice "pana aici", pune poze cu casa arzand.

Femeia piromană locuieşte cu iubitul ei, de meserie pompier, în casa socrilor. Au împreună un copil de doi ani. Ca să nu dea de bănuit, după o incendiere a propriei case, le-a spus vecinilor că ştie cine e făptaşul.

Cristian Lucaci, localnic: În seara în care a fost ultimul incendiu, femeia respectivă a venit şi a spus că l-a văzut pe unul cu cagulă, că cică în seara asta iar ne dă foc.

Săptămâna trecută, femeia a fost demascată şi acum riscă până la 7 ani de închisoare. Le-a spus poliţiştilor că îi plăcea să asiste la intervenția pompierilor şi să-şi vadă iubitul la treabă. Pagubele totale au ajuns la 200.000 de mii de lei. Inculpata a fost supusă unei expertize medicale, iar specialiştii au stabilit că are discernământ diminuat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Iubita de pompier piromană îşi şi certa vecinii după ce le dădea foc la case. "Voi staţi şi n-aveţi griji şi ardeţi"