Antena Meniu Search
x

Iubita poliţistului Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap, reţinută pentru crimă

Alina Gheorghe, iubita poliţistul Bogdan Dumitrescu de la SCCO Olt, care a murit după ce a fost împuşcat în cap în cursul lunii ianuarie 2018, a fost reţinută pentru crimă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.04.2019, 15:27

Iubita poliţistului Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap, reţinută pentru crimă
Iubita poliţistului Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap, reţinută pentru crimă - Arhivă

Alina Gheorghe, iubita poliţistul Bogdan Dumitrescu de la SCCO Olt, care a murit după ce a fost împuşcat în cap în cursul lunii ianuarie 2018, a fost reţinută pentru crimă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au emis, astăzi, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele iubitei poliţistului pentru infracţiunea de omor.

Tânăra este acuzată că ar fi cunoscut faptul că pistolul era încărcat şi 'a prevăzut rezultatul faptei sale'.

Drept urmare, procurorii au descis schimbarea încadrării juridice a faptei tinerei de 27 de ani.

Pe acelaşi subiect

"Schimbarea încadrării juridice a fost determinată de ansamblul materialului probator administrat în cauză, până în acest moment procesual, şi care relevă că inculpata a acţionat trăgaciul în mod conştient, voluntar, deşi, în momentele imediat premergătoare, fuseseră ejectate 3 tuburi cartuş din pistol, astfel încât, avea cunoştinţă de faptul că exista posibilitatea foarte mare să mai fie gloanţe în armă. Astfel că, suspecta a prevăzut rezultatul faptei sale şi, deşi nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii lui, săvârşind infracţiunea, cu intenţie indirectă”, se arată într-un document al procurorilor.

Poliţistul Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat în cap, din spate

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2018, într-un apartament situat la parterul unui bloc din Slatina, poliţistul Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat în cap, cu propriul pistol.

Bogdan şi iubita lui aveau o relaţie de puţin timp, iar în noaptea tragediei fuseseră în vizită la nişte prieteni, acolo unde au mâncat şi au consumat băuturi alcoolice.

Întorşi acasă, poliţistul de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt a fost împuşcat în cap, din spate, de iubita lui.

Tânărul a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, acolo unde a fost operat de trei ori.

La un moment dat, starea tânărului chiar s-a îmbunătăţit, iar familia s-a gândit chiar la un transfer la o clinică din străinătate, lucru care nu s-a concretizat.

La sfârşitul lunii aprilie 2018, poliţistul Bogdan Dumitrescu a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Iubita poliţistului Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap, reţinută pentru crimă