Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Jaf la drumul mare în Codlea. Autorul are doar 16 ani

Jaf la drumul mare în oraşul Codlea, judeţul Braşov. Un adolescent de 16 ani a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă în timp ce tâlhăreşte un bărbat, în plină stradă, ziua în amiaza mare. 

de Cristina Dimulescu

la 19.05.2022 , 17:25

UPDATE: Adolescentul de 16 ani a fost identificat şi dus la sediul unității de poliție.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Codlea, în zona de case, miercuri, la ora 17.30, în plină stradă. 

Vezi și

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, se vede cum o căruţă în care se află trei bărbaţi opreşte pe o stradă care nu este circulată, iar din ea coboară adolescentul de 16 ani. Băiatul merge cu mâinile în buzunare, iar mai apoi aleargă printre maşinile parcate şi se îndreaptă către un bărbat care se odihneşte pe o bancă. Când ajunge în dreptul omului îi smulge telefonul din mână.

Pe acelaşi subiect

Victima se luptă cu hoţul 

Bărbatul se luptă cu hoţul şi încearcă să îşi recupereze telefonul. 

Tâlharul aruncă mobilul pe jos, la o distanţă ceva mai mare faţă de victimă, astfel încât să poată să îl ia şi să se facă nevăzut. 

În timp ce victima se luptă cu băiatul de 16 ani, căruţa în care se aflau ceilalţi doi bărbaţi care îl însoţeau pe adolescent, pleacă de la locul în care are loc jaful. Cel mai probabil, în întâmpinarea hoţului care a reuşit să obţină prada. 

Cristina Dimulescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Jaf la drumul mare în Codlea. Autorul are doar 16 ani