Antena Meniu Search
x

Jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Hoţul a fugit cu o sumă uriaşă

Jaf la o casă de pariuri din centrul oraşului Târgu Jiu. Un bărbat a lovit şi a ameninţat cu un cuţit o angajată a agenţiei şi a reuşit să fugă cu peste 17 mii de lei. 

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 07:17

Jaf la o casă de pariuri din centrul oraşului Târgu Jiu. Un bărbat a lovit şi a ameninţat cu un cuţit o angajată a agenţiei şi a reuşit să fugă cu peste 17 mii de lei. 

Incidentul a avut loc, aseară, în jurul orelor 22.00, iar tâlharul este în continuare liber.

Poliţiştii au început o anchetă şi ca să-l identifice pe atacator au cerut şi imaginile de pe camerele de supraveghere.

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat a reuşit să sustragă din casa de pariuri peste 17.000 lei, după ce a ameninţat personalul agenţiei cu moartea şi bătaia. 

"A intrat cu un cuţit. A intrat peste fata care era în agenţie. Binenţeles, femeia speriată, cu doi copii acasă, nu te mai gândeşti la prostii din astea, i-a dat toţi banii. Şi-a luat şi câteva peste faţă. Vreo 17.000", a declarat pentru Observator administratorul casei de pariuri, Mircea Jerca.

Omul crede că individul şi-a premeditat fapta.

"Fata spune aşa: că a venit cu 5 minute mai devreme, a întrebat de program. Şi, după 4-5 minute s-a întors, a rugat-o să-i schimbe 50 de lei, s-a deschis, a scos un cuţit şi...a început nebunia. După atac, barbatul a fugit. Abia atunci, angajata agenţiei de pariuri a sunat la 112", a mai spus administratorul casei de pariuri.

Dosar penal pentru tâlhărie 

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările continuând pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală.

„În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cercetările continuând pentru identificarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Este cel de al treilea jaf care se petrece în ultima perioadă în judeţul Gorj. În urmă cu o lună, un bărbat a furat 7000 de euro de la o casă de amanet dupa ce a ameninţat angajata cu un pistol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Hoţul a fugit cu o sumă uriaşă