Antena Meniu Search
x
LIVE

Jaf ratat la un PECO din Brăila. Un tânăr de 27 de ani a ameninţat angajaţii cu un cuţit. A fugit, dar un client și un angajat al benzinăriei l-au prins

Un tânăr de 27 de ani a intrat într-o benzinărie din Brăila, purtând o cagulă pe cap, și a amenințat agajații cu un cuțin, cerându-le acestora banii. "Hoțul" s-a speriat când unul din clienți a vrut să-l prinsă și a fugit. Nu a ajuns prea departe însă, pentru că a fost prins după ce clientul respectiv şi un angajat al benzinăriei au alergat după el.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 07:27
A fugit, dar un client și un angajat al benzinăriei l-au prins
Jaf ratat la un PECO din Brăila. Un tânăr de 27 de ani a ameninţat angajaţii cu un cuţit - Shutterstock

”Un angajat al unei staţii PECO situată pe DE 87 a sesizat, în această seară, prin apel 112 faptul că o persoană ce purta o cagulă ar fi ameninţat cu un cuţit angajaţii, solicitând banii din casă. În incintă mai era şi un bărbat care a încercat să-l prindă, moment în care bărbatul s-a panicat şi a părăsit staţia de carburant, fiind urmărit de angajatul PECO şi de bărbatul care a încercat să-l prindă, aceştia reuşind să-l imobilizeze pe Şoseaua Râmnicu Sărat”, a transmis, joi seară, IPJ Brăila.

Polițiștii l-au reținut pe tânărul de 27 de ani

Sursa citată a precizat că bărbatul fost preluat de poliţişti şi identificat, fiind vorba de un brăilean, în vârstă de 27 de ani. 

”Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri unde se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. La acest moment se desfăşoară activităţi specifice pentru lămurirea şi probarea întregii activităţi infracţionale a persoanei”, au mai transmis poliţiştii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Jaf ratat la un PECO din Brăila. Un tânăr de 27 de ani a ameninţat angajaţii cu un cuţit. A fugit, dar un client și un angajat al benzinăriei l-au prins