Antena Meniu Search
x

Jaguar distrus la Şimand, în Arad, a intrat frontal într-un TIR. A fost chemat elicopterul SMURD

Un Jaguar a fost distrus la Şimand, în Arad, după ce a intrat frontal într-un TIR. A fost chemat elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă aflată în cod roşu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.10.2019, 13:16

Un Jaguar a fost distrus la Şimand, în Arad, după ce a intrat frontal într-un TIR. A fost chemat elicopterul SMURD pentru a prelua o victimă aflată în cod roşu.

Un impact violent s-a produs marţi de dimineaţă pe DN79, în Arad, între localităţile Şimand şi Chişineu Criş, unde un Jaguar de lux a intrat într-un camion. În urma accidentului, şoferul din Jaguar a rămas încarcerat. 

"A intervenit un echipaj de pompieri de la Garda nr. 2 de intervenție Chișineu Criș cu o autospeciala de stingere și modul descarcerare in cooperare cu un echipaj al SAJ Chisineu Cris.

"În momentul sosirii la locul evenimentului echipajele au găsit o victimă, bărbat, incarcerata in autoturism, conștient dar in stare gravă. A fost solicitat in sprijin elicopterul SMURD. Intervenția pentru extragerea victimei a fost dificilă datorită deformări excesive a autoturismului și pentru a nu-i produce alte leziuni bărbatului. După aproximativ 30 de minute, victima a fost extrasă din autoturism și predată în viață echipajului medical care încadrează elicopterul SMURD.", a anunţat ISU Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Jaguar distrus la Şimand, în Arad, a intrat frontal într-un TIR. A fost chemat elicopterul SMURD