Antena Meniu Search
x

Video Jandarm din Satu Mare, acuzat că ar fi violat 2 fetiţe de 12 ani: una dintre ele era chiar fiica lui adoptivă. Cum au ieşit la iveală ororile

Un jandarm din Satu Mare este acuzat că ar fi violat două fetiţe. Una dintre ele este fiica iubitei militarului, în vârstă de 12 ani. Timp de trei ani ar fi forţat-o să nu vorbească. Ar fi ameninţat-o că îi ascultă telefonul şi i-ar fi dat bani să păstreze tăcerea. Totul a ieşit la iveală în momentul în care individul ar fi molestat-o şi pe colega de clasă a fetei, care a povestit apropiaţilor ce i s-a întâmplat. Individul este acum arestat prevenitv. Iar Protecţia Copilului a, început, de asemenea o anchetă.

de Redactia Observator

la 04.03.2023, 19:27

Vezi și

Din tată adoptiv jandarmul din Satu Mare s-a transformat în abuzator pentru fetiţa de 12 ani. Ororile ar fi început în urmă cu trei ani. "A atins-o si i-a zis sa faca ei doi un pact sa nu se afle despre chestiile astea. La 9 ani s-a mai intamplat o singura data. Acum la 12 ani de mai multe ori. S-a intamplat acasa la ei", a declarat un apropiat al victimelor. Copila nu a vorbit despre ce pătimea acasă. Iubitul mamei sale ar fi ameninţat-o că îi ascultă telefonul, potrivit apropiaţilor. Mai mult, în schimbul tăcerii ei, i-ar fi promis că îi va da bani şi ca va fi un "sugar daddy". Totul ar fi ieşit la iveală atunci când militarul ar fi agresat o şi pe colega de clasă a fetei. Ea i-a povestit mamei sale, care a anunţat imediat poliţia.

Jandarmul este pasionat de desen şi obişnuia să picteze desene cu personaje din filmele animate pentru copii

"Am aflat ca si pe prietena ei a abuzat-o si a atins-o. Amandoua 12 ani", a declarat un apropiat al victimelor. Individul e acum acuzat de viol, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile. "În urma reţinerii acestuia, la nivelul Jandarmeriei Satu Mare au fost luate măsurile legale prevăzute în astfel de situații, cadrul militar fiind suspendat din funcție pâna la finalizarea cercetărilor", a declarat Cristian Silaghi, purtător de cuvânt IJJ Satu Mare. Jandarmul și iubita lui au o relație de cinci ani, iar femeia este acum însărcinată. Atât fratele cât şi tatăl militarului sunt preoţi.

Jandarmul este pasionat de desen şi obişnuia să picteze desene cu personaje din filmele animate pentru copii. "Poți să îi oferi o copilărie mai veselă! Realizez picturi-desene pe pereți pentru camere de copii la prețuri foarte bune, indiferent de buget vom găsi o pictură-desen care sa va mulțumească.", este mesajul postat de jandarm pe pagina sa de Facebook. Jandarmul a trecut ultimul test psihologic anul trecut. Şi tot anul trecut, a mai fost cercetat disciplinar pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu. A scăpat cu un avertisment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Jandarm din Satu Mare, acuzat că ar fi violat 2 fetiţe de 12 ani: una dintre ele era chiar fiica lui adoptivă. Cum au ieşit la iveală ororile