Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Jandarm, înjunghiat de un individ pe care l-a lovit în staţia de tramvai. Agresorul, filmat cum fuge cu arma în mână

Atac cumplit într-o staţie de tramvai din Capitală. Un jandarm a fost înjunghiat pe stradă de un individ sub privirile a zeci de martori, unii dintre ei copii. După atac, agresorul a fugit. Ca să-l prindă, poliţiştii au făcut filtre în tot oraşul. Individul a fost arestat. Momentul terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere. 

de Bogdan Dinu

la 09.09.2024 , 19:36

Scenele şocante s-au petrecut într-o intersecţie extrem de aglomerată din Capitală. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere apare jandarmul, un bărbat de 42 de ani, în timp ce traversează bulevardul în grabă. Cel mai probabil se grăbeşte să prindă tramvaiul care tocmai ajunsese în staţie.

Filmul cumplitului atac de la Lujerului

Militarul ajunge pe peron, în stația din zona Lujerului. Nu apucă să se urce în tramvai. În aglomeraţie, se ciocneşte cu bărbatul de 35 de ani care, potrivit martorilor, vorbea nervos la telefon în acel moment. 

Vezi și

Sub ochii a zeci de călători, unii dintre ei copii, începe scandalul. Jandarmul, aflat în timpul liber îl împinge şi îl loveşte pe individ. Bărbatul scoate un cuţit şi îl înjunghie de două ori pe subofiţer. Apoi se strecoară printre maşinile care circulă cu viteză şi se face nevăzut. Apare pe o cameră de supravghere din zonă cu arma în mână.

Pe acelaşi subiect

"La faţa locului a fost solicitat sprijinul poliţiei, precum şi ambulanţa, care a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale", spune Ana Maria Burchi, Jandarmeria Română. 

Poliţiştii au organizat mai multe filtre în puncte cheie din oraş. Patru ore l-au vânat pe străzi până pun mâna pe el. Individul, angajat la o firmă de salubritate, a fost audiat toată noaptea de anchetatori. 

Jandarmul e încă în spital

Rănile nu îi pun viaţa în pericol, spun medicii. Cel mai probabil, după ce îşi revine va trebui să dea şi el explicaţii pentru reacţia violentă pe care a avut-o şi care putea să-l coste viaţa. 

În urmă cu nici o săptămână un incident asemănător s-a petrecut tot într-o statie de tramvai din Capitală. Un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat fără motiv de un adolescent de 13 ani. Pentru că e prea mic, atacatorul nu va ajunge la închisoare, deşi medicii spun că victima lui a trecut milimetric pe lângă moarte. 

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Jandarm, înjunghiat de un individ pe care l-a lovit în staţia de tramvai. Agresorul, filmat cum fuge cu arma în mână