Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Jandarm înjunghiat sub privirile călătorilor, într-o staţie de tramvai din Bucureşti. Atacatorul a fost prins după 4 ore de căutări

Clipe înfiorătoare s-au desfăşurat într-o staţie de tramvai din sectorul 6 al Capitalei, seara trecută! Un bărbat a fost atacat cu un cuţit în zona coapsei şi a inimii de către un individ care şi-a pierdut cumpătul! Crezând că va scăpa basma curată, atacatorul a încercat să îşi piardă urma în mulţime. Planul nu i-a ieşit, însă. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Ana Maria Munteanu

la 09.09.2024 , 07:52

Scenele şocante au avut loc sub ochii mai multor călători, cu puţin timp înainte de ora 19:00. Florin, presupusul agresor, ar fi angajat la o firmă de salubritate. Într-un acces de furie a scos cuţitul şi s-a îndreptat către prima persoană care i-a ieşit în cale.

Victimă i-a fost un subofiţer al Jandarmeriei, aflat în afara orelor de lucru. 

Ana Maria Burchi, Jandarmeria Română: În timp ce cobora din tramvai, a fost atacat cu un cuţit de către un bărbat. Acesta vorbea la telefon și profera injurii, moment în care l-a atacat pe angajatul Bazei de Administrare a Jandarmeriei, provocându-i mai multe răni. În urma agresiunii, bărbatul a fugit. 

Vezi și

Atacatorul, prins după 4 ore

Pe acelaşi subiect

Pentru a-l găsi pe atacataorul de 35 de ani s-au format filtre ale poliţiei şi ale jandarmeriei în punctele cheie ale Capitalei. Polițiștii l-au găsit pe individ după aproximativ 4 ore de căutări pe toată raza sectorului 6. Bărbatul a fost dus apoi la secția 21 şi a fost audiat până târziu în noapte.

În staţia de tramvai a ajuns şi o ambulanţă cu care angajatul MAI a fost transportat la spital. Din fericire, rănile suferite în timpul altercaţiei nu îi pun viaţa în pericol. Procurorii urmează să decidă acum care va fi soarta atacatorullui.

În urmă cu nici o săptămână un incident asemănător s-a petrecut tot într-o statie de tramvai din Capitală. Un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat fără motiv de un adolescent de doar 13 ani, care nu va răspunde penal pentru fapta sa.  

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Jandarm înjunghiat sub privirile călătorilor, într-o staţie de tramvai din Bucureşti. Atacatorul a fost prins după 4 ore de căutări