Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un jandarm este înjunghiat de un muncitor într-o staţie de tramvai din Capitală. De la ce a pornit bătaia

Avem imagini în exclusivitate cu momentul în care un jandarm a fost înjunghiat într-o staţie de tramvai din sectorul 6 al Capitalei. În filmare se vede cum cei doi bărbaţi se iau la bătaie printre oameni.

de Bogdan Dinu

la 09.09.2024 , 17:47

După un schimb de lovituri, unul dintre ei traversează strada în fugă. A fost prins câteva ore mai târziu. După o noapte de audieri, astăzi, atacatorul a fost dus la judecătorie. 

De la ce ar fi pornit scandalul

Imaginile de supraveghere au surprins întreaga scenă, secundă cu secundă. Jandarmul în vârstă de 42 de ani aleargă în grabă spre peronul tramvaiului care abia ajunsese în stație. Un gest declanșează scandalul. Jandarmul îl împinge și îl lovește pe individul care, potrivit datelor anchetă, se comporta violent și înjura printr-un apel video.

Vezi și

După lovitura militarului, muncitorul scoate un cuțit și îl înjunghie în zona coapsei. Profită, apoi, de panica pe care a creat-o și fuge de la fața locului.

Polițiștii l-au găsit după câteva ore și l-au reținut. Jandarmul a luat cu ambulanța, seara trecută, și dus la spital. Conștient, din fericire. Medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Momentul în care un jandarm este înjunghiat de un muncitor într-o staţie de tramvai din Capitală. De la ce a pornit bătaia