Antena Meniu Search
x

Video Judecătorii din Cluj, puşi în faţa unui proces ciudat: un student la Geografie cere despăgubiri în valoare de 15 milioane de euro

Cerere inedită în instanţă, la Cluj-Napoca. Un student al Facultăţii de Geografie a chemat în judecată universitatea şi cere despăgubiri de 15 milioane de euro. Motivul? Ar fi fost obligat să promoveze examene la materii opţionale.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.09.2021, 13:47

Vezi și

Studentul cere despăgubiri în valoare totală de 15 milioane de euro: 8 milioane ca daune morrale şi 7 milioane ca daune materiale. Tânărul s-a plânsj judecătorilor că program şcolară impusă de facultate îi afectează viaţa personală, dar şi timpul individual de studiu. Mai exact, acesta este nemulţumit de faptul că doar din cele 6 examene de la disciplinele obligatorii nu poate acumula cele 30 de credite necesare promovării anului şi este nevoit să înveţe în plus şi la materiile opţionale.

Pentru a putea face acest lucru, susţine studentul, a fost nevoie de mai mult de 25 de ore de activitate didactică pe săptămână şi consideră că este un abuz pentru că îi este afectat timpul de dezvoltare personală. Pe lângă bani, studentul cere ca punctajele să fie refăcute pentru ca minimul de credite să poată fi cumulat din materiile obligatorii. Dosarul a ajuns acum la Tribunalul Comercial Cluj după ce prima instanţă şi-a declinat competenţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Judecătorii din Cluj, puşi în faţa unui proces ciudat: un student la Geografie cere despăgubiri în valoare de 15 milioane de euro