Antena Meniu Search
x

Video Jumătate de Bucureşti rămâne fără apă caldă. Care sunt zonele afectate şi cât durează lucrările

Duş rece în miezul verii. Sectoarele 2 şi 3 dar şi alte zone din Sectorul 1 rămân fără apă caldă de azi. Termoenergetica face revizia CET-ului care deserveşte zonele şi a început lucrări ample la o conductă importantă.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 01.08.2023, 20:29

Vezi și

De astăzi, 1 august, şi până vinerea viitoare, 11 august, jumătate din oraş va rămâne fără apă caldă Vorbim despre peste 200.000 de consumatori ce locuiesc în 4.000 de blocuri branşate la reţeaua de termoficare din Sectoarele 1, 2 şi 3. Se întâmplă acest lucru după ce CET Sud a intrat în revizie, iar în paralel, Termoenergetica a anunţat lucrări ample la magistrala 3 Sud. E o magistrală foarte importantă pentru funcţionarea normală a sistemului de termoficare din Bucureşti.

De mâine, vor începe să refacă armăturile şi vor înlocui treptat 70 de metri de conductă principală. Este o lucrare foarte importantă pentru funcţionarea sistemului la iarnă, spun cei de la compania de termoficare, mai ales că aceste conducte sunt mai vechi de 50 de ani şi nu au fost vreodată înlocuite sau reparate aşa cum trebuie.

În tot acest timp, alimentarea către zonele afectate se va face de la CET Progresul, doar că acesta va fi pornit treptat pentru a nu pune presiune pe sistemul de termoficare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Jumătate de Bucureşti rămâne fără apă caldă. Care sunt zonele afectate şi cât durează lucrările