Antena Meniu Search
x

Video Jurnalistul Bogdan Socol a murit la 42 de ani. Era pasionat de înotul în ape îngheţate şi şi-a pierdut viaţa în urma unui şoc hipotermic

Este doliu în presa sportivă din România! Jurnalistul şi comentatorul sportiv Bogdan Socol şi-a pierdut viaţa la vârsta de doar 42 de ani, în urma unui șoc hipotermic. 

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 11:45

Vezi și

Jurnalistul ar fi înotat într-un lac înghețat și, potrivit martorilor, ar fi ajuns sub pojghiţă şi nu a mai putut ieși la suprafață. Salvatorii l-au scos la scurt timp din apă, însă șocul resimțit i-a adus sfârşitul. 

Jurnalistul era pasionat să înoate la temperaturi foarte scăzute, iar în urmă cu nouă zile, a postat un videoclip în care se pregătea să intre pentru prima dată, în acest an, în apa îngheţată.

Deşi specialiștii îl atenționaseră în trecut să nu se mai aventureze pe cont propriu, acesta a ignorat avertismentul. Bogdan Socol a comentat peste 2.500 de meciuri, a predat cursuri de comentator sportiv şi a scris mai multe cărţi cu temă sportivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Jurnalistul Bogdan Socol a murit la 42 de ani. Era pasionat de înotul în ape îngheţate şi şi-a pierdut viaţa în urma unui şoc hipotermic