Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Kickboxerul Alin Văcăreanu, înjunghiat de "regii Timişoarei", după ce i-a luat la mişto pe TikTok

Conflict sângeros în mijlocul unei săli de forţă pline cu oameni. Un luptător cunoscut în lumea artelor marţiale a fost înjunghiat la Timişoara, de o bandă de cartier cu care intrase în conflict pe TikTok. Doi dintre agresori au fost prinşi de poliţişti când încercau să fugă din ţară. 

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 19:56

Alin Văcăreanu, considerat la debut o speranţă în lumea kickboxing-ului, a fost încolţit de doi tineri, care au început să îi care pumni. Apoi, unul dintre ei foloseşte ca armă o bară grea de 20 de kilograme, care poate provoca răni mortale. După un minut de violenţe, al treilea agresor se apropie cu un cuţit în mână şi îl înjunghie pe sportiv pe la spate. Atacatorii se fac nevăzuţi şi îşi lasă victima plină de sânge. 

Alin Văcăreanu a ajuns la spital cu răni grave

Luptătorul în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital cu o rană adâncă între omoplaţi. Poliţiştii care au început ancheta l-au arestat tot pe el, pe motiv că a fost primul care a lovit. Cei doi bătăuşi au fost prinşi astăzi, la mai mult de o săptămână de la atac, în vreme ce individul care l-a înjunghiat pe sportiv este de negăsit. 

Vezi și

"Față de cel de-al 3-lea bărbat, în vârstă de 29 de ani, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în lipsă fiind efectuate în continuare verificări pentru depistarea acestuia", spune Alexandra Petrovici - IPJ Timis.

Luptătorul de kickboxing a plătit scump un scandal pe care l-a început pe Tik Tok. A comentat ironic postările unei bande de cartier, ai cărei membri se autoproclamaseră regii Timişoarei. Cei atacaţi l-au ameninţat că se vor răzbuna şi, când l-au întâlnit, şi-au ţinut promisiunea. Alin Văcăreanu a fost victima unei răzbunări şi acum trei ani, când limuzina lui a fost incendiată. 

Incendiatorul nu a fost prins nici până acum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Kickboxerul Alin Văcăreanu, înjunghiat de "regii Timişoarei", după ce i-a luat la mişto pe TikTok