Antena Meniu Search
x

Video "L-a luat femeia asta în plin şi l-a aruncat". Filmul accidentului de groază cu 5 răniţi din Timiş: o şoferiţă de 58 de ani a făcut prăpăd pe şosea

Accident grav aseară în Timiş. O şoferiţă în vârstă de 58 de ani a lovit un copil de 13 ani imediat după ce a traversat strada, iar mai apoi a intrat cu maşina într-un grup de tineri care se aflau pe un trotuar. Printre ei, un alt copil în vârstă de 15 ani. Cele cinci persoane rănite au ajuns la spital. Atenţie, detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 07:40

Vezi și

Femeia conducea pe o stradă din centrul oraşului Gătaia, iar prima victimă a şoferiţei a fost un băieţel de 13 ani care tocmai traversase trecerea de pietoni. 

Martor: Păi am vazut că a traversat copilul asta trecerea, dar nu mai era pe trecere, era deja pe trotuar. Şi l-a luat femeia asta în plin şi l-a aruncat până aici pe scări şi mai erau încă 5-6 persoane. Eu nu am auzit nicio frână, să fiu sincer. 

După impact, şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar unde a lovit, culmea, tot un copil, o fată în vârstă de 15 ani. Lângă ea se mai aflau două femei şi un bărbat, care au fost şi ei răniţi în impactul violent. 

Cele cinci victime au fost transportate de urgenţă la spital

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de intervenţie, dar şi rudele victimelor. Cele cinci victime au fost transportate de urgenţă la spital.

Mihai Grecu, medic: Sunt în momentul acesta în curs de evaluare. La prima evaluare sunt conştienţi, sunt echilibraţi hemodinamic, cu acuze datorate contuziilor pe care le au. 

Şoferiţa nu consumase alcool înainte să se urce la volan

Alexandra Petrovici, IPJ Timiș: Femeia în vârstă de 58 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "L-a luat femeia asta în plin şi l-a aruncat". Filmul accidentului de groază cu 5 răniţi din Timiş: o şoferiţă de 58 de ani a făcut prăpăd pe şosea