Antena Meniu Search
x

Video ''L-a luat în plin, a sărit în şanţ!'' Un fost director Distrigaz a murit pe loc, după ce a intrat frontal cu maşina într-un microbuz. Soţia este în comă

Accident cumplit pe un drum din judeţul Satu-Mare. Un om de afaceri, fost director al Distrigaz Nord Maramureș, a murit după ce, aflat la volanul unei maşini, a virat la stânga fără să se asigure. Autoturismul a intrat pe contrasens şi a fost lovit în plin de un microbuz care era implicat într-o depăşire. În maşină se afla şi soţia omului de afaceri. Femeia a fost dusă la spital cu un elicopter și este în comă indusă. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 28.09.2022, 13:56

Vezi și

Tragedia a avut loc pe DN1C, între localitățile Apa și Iojib, sub ochii unui șofer de TIR. 

Martor: Domnul cu maşina mică a fost în faţa mea, venea normal pe drum. Când a fost aici la stradă a frânat şi a semnalizat dintr-o dată! Eu am avut timp că eu am avut distanţă de el, am avut timp să mă opresc. Dar domnul cu duba a ieşit după mine, asta, mașina mica a virat în stânga şi l-a luat în plin, a sărit acolo în şanţ.

Martorii au încercat să ajute victimele. Şoferul, în vârstă de 66 de ani, fost director al Distrigaz Nord Maramureş, a murit pe loc. 

Martor: Am tăiat centura de siguranţă, am scos-o pe doamna afară. Domnul nu mai avea puls. Atât am putut să ajutăm. Doamna avea, am scos-o afară, am sunat-o pe fiica dânsei la Cluj.

Pe acelaşi subiect

Soţia omului de afaceri este în comă

Femeia a fost dusă cu elicopterul la spitalul judeţean din Baia Mare. Şoferul microbuzului a fost rănit, dar nu a avut nevoie să fie dus la spital. 

Purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Traficul în zonă a fost întrerupt aproape o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » ''L-a luat în plin, a sărit în şanţ!'' Un fost director Distrigaz a murit pe loc, după ce a intrat frontal cu maşina într-un microbuz. Soţia este în comă