Antena Meniu Search
x

Video "N-am avut curajul să mă duc să văd, n-am avut". O mamă și cei doi copii ai ei, de 2 și 6 ani, spulberați pe șoseaua de centură a Buzăului

O femeie de 30 de ani și doi copii de 2 și 6 ani au ajuns în stare gravă la spital, după au fost loviţi în plin de o maşină pe şoseaua de centură a Buzăului. Tânăra a traversat prin loc nepermis ţinând copilul cel mic în braţe şi pe cel mare de mână. Oamenii care locuiesc în zonă spun că accidentele sunt dese aici. Nu există nici pasarele, nici treceri de pietoni, aşa că mulţi preferă să traverseze ilegal. 

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 11:34

Vezi și

UPDATE: Mama a murit la spital

Din păcate, tânăra de 30 de ani s-a stins la spital. Fetița de 2 anișori a fost transferată la "Grigore Alexandrescu" din București, în timp ce frățiorul ei a rămas internat la Buzău.

Știrea inițială:

Chiar dacă nu era nicio trecere de pietoni în zonă, iar între sensurile şoselei era pus un separator, femeia a riscat şi a traversat în fugă. Ţinea un copil în braţe şi unul de mână. Un şofer de 26 de ani, care trecea prin zonă, n-a mai putut evita impactul. 

Pe acelaşi subiect

A trecut un șofer, nu e lumină, nu este iluminat, separatoare sunt, ce sa vada bietul șofer. Nu vede nimic. Au sărit, au trecut, n-au știut, copii.  

Ati văzut în ce stare erau?

Nu, n-am avut curajul să ma duc să văd, n-am avut. Trecere nu există, o pasarelă nu există, sesizări am făcut, nu răspunde nimeni.  

Tânăra și cei doi copii au ajuns în stare gravă la spital

Atât femeia, cât şi cei doi copii au ajuns în stare gravă, la spital. 

 Adrian Zoican, medic UPU Buzău: Adultul în vârsta de aproximativ 30 de ani, femeie, este inconștientă cu politraumatism, prezentând leziuni la nivelul capului, toracelui și membrului drept. Un copil de aproximativ 6 ani prezintă și el leziuni la nivelul capului. Și încă un copilaș de aproximativ 2 ani de zile, cu stare generală grava, cu un traumatism grav. 

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporala din culpa în acest caz. Identitatea femeii şi a celor doi copii nu este cunoscută încă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » "N-am avut curajul să mă duc să văd, n-am avut". O mamă și cei doi copii ai ei, de 2 și 6 ani, spulberați pe șoseaua de centură a Buzăului