Antena Meniu Search
x

„La un moment dat, orice ai face, orice ai spune e inutil. Dumnezeu să te odihnească”. Daria a murit la 17 zile, după ce maşina condusă de tatăl său a intrat într-un TIR

La 17 zile după ce mașina condusă de tatăl său a intrat într-un TIR, în comuna Helegiu, din județul Bacău, Daria s-a stins din viață pe patul de spital. Nu a mai putut să lupte. Rănile au fost mult prea grave.

de Monica Palade

la 14.06.2022, 14:49

Tragedia a avut loc pe 26 mai, la primele ore ale dimineții. Autoturismul condus de tatăl fetei și care se deplasa pe DN 11 spre Onești a intrat pe contrasens, din motive încă necunoscute, și s-a izbit în plin de o cisternă. Impactul a fost devastator. Daria, tatăl și mama ei vitregă au rămas blocați între fiarele mașinii. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 42 de ani și soția lui, de 44 de ani.

A pierdut lupta după 17 zile

"La data de 26.05.2022, în jurul orei 07.30, pe DN 11, în comuna Helegiu, un conducător auto de 42 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe direcţia Bacău-Oneşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, care circula pe sens opus, condus de un bărbat de 51 ani, din judeţul Covasna. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 42 ani, a unei pasagere de 44 ani şi rănirea unei tinere de 18 ani", preciza la vremea respectivă IPJ Bacău într-un comunicat.

Pentru Daria, în vârstă de 18 ani, a mai existat încă speranță. Transportată la Spitalul Județean din Bacău, fata a luptat 17 zile. Însă a obosit. Tânăra era elevă în clasa a XII-a la un liceu din Onești şi voluntar la SMURD în cadrul Detașamentului de Pompieri Onești, unde a ajutat la salvarea semenilor ei, în peste 400 de acțiuni. În ziua tragediei, Daria a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de colegii ei de la SMURD Onești.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru apropiați, care au sperat până în ultima clipă că Daria va reuși. Mesaje emoționante au împânzit rețelele de socializare. „Sincere condoleanțe! Dumnezeu s-o așeze lângă cei drepți mare durere”, „Sincere condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace a mai plecat un inger, pacat era foarte tanara”, „Doamne nu-mi vine sa cred Dumnezeu sa o odihnească în pace”, „Offff, Doamne, un suflet atât de frumos! Dumnezeu s-o aibă în paza lui”, “Mereu vei avea un loc special în sufletul meu...”, “Dumnezeu sa te odihnească în pace offf așa minune de fata, este crunt pentru mama ta sa-i dea Dumnezeu putere să treacă peste așa greutate”, “Frumoasa și minunata noastră! Dumnezeu să o odihnească! Înger frumos!”, “Drum lin spre cer, îngeraș!”, “Drum lin,draga mea prietena!”, “Condoleanțe familiei multă putere mamei sa poată trece prin aceasta mare pierdere și durere ,,Dumnezeu sa o ierte,,suflet blând și crud ai rupt inima mamei tale”, “In acest moment, cuvintele sunt de prisos. Suntem alaturi de familie, cu mintea si sufletul, alaturi de cei privilegiati sa o fi cunoscut! Drum lin, Daria!”.

Și iubitul tinerei a scris unul. „Ajungi la un moment dat când orice ai face, orice ai spune e inutil. Te iubesc mult ! DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » „La un moment dat, orice ai face, orice ai spune e inutil. Dumnezeu să te odihnească”. Daria a murit la 17 zile, după ce maşina condusă de tatăl său a intrat într-un TIR