Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La un pas de crimă din cauza unor baloţi de paie. Două persoane înjunghiate într-un bar din Gorj, în urma unui scandal

O familie din localitatea gorjeană Aninoasa a fost reţinută de poliţişti după un scandal pe terasa barului din comună. Două persoane au fost înjunghiate şi au nevoie de zeci de zile de spitalizare în urma conflictului. 

de Claudiu Loghin

la 04.09.2024 , 08:39

Totul a început în seara zilei de 1 septembrie, atunci a fost o discuţie în contradictoriu între mai mulţi localnici cu privire la cumpărarea unor baloţi de paie. La aproximativ 20 de minute după această discuţie în zona unei terase din localitatea de unde erau persoanele implicate au izbucnit actele de violenţă extremă. 

În urma acestor acte două persoane au fost duse la spital cu lovituri foarte aproape de zonele vitale, iar medicii legişti au stabilit că au nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale în urma leziunilor căpătate în aceste acte de violenţă într-un dosar penal. Au fost reţinute trei persoane care sunt cercetate pentru lovirea şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar este căutat în continuare suspectul principal al acestor acte de violenţă.

Faptele investigate în acest caz sunt de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » La un pas de crimă din cauza unor baloţi de paie. Două persoane înjunghiate într-un bar din Gorj, în urma unui scandal