Antena Meniu Search
x

La un pas de moarte! Un șofer a scăpat ca prin minute, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren, la Gura Humorului

Accident în Suceava. O persoană a fost rănită şi a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată în Gura Humorului, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 10:21

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD, o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor.

În tren se aflau 40 de călători. Niciun pasager nu a fost rănit

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, s-a înregistrat o singură victimă, respectiv şoferul autoturismului, neîncarcerată, conştientă şi cooperantă. Persoana rănită a fost monitorizată de către echipajul paramedical SMURD şi transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare.

În trenul implicat în accident, care circula pe relaţia Suceava - Ilva Mică, se aflau 40 de călători, dar niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » La un pas de moarte! Un șofer a scăpat ca prin minute, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren, la Gura Humorului