Antena Meniu Search
x

Video "L-am sunat că parcă mi-a spus Dumnezeu". O mamă își plânge fiul mort la doar 24 de ani. Ovidiu a sfârșit într-un accident cumplit, pe un drum din Dolj

Viaţa unui tânăr de 24 de ani s-a sfârşit brusc într-un accident tragic petrecut pe o şosea din judeţul Dolj. Tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în plin de un TIR, care a luat foc imediat. Băiatul se întorsese recent din străinătate unde a muncit în construcții.  În maşina lui mai erau alte 4 persoane care au ajuns în stare foarte gravă la spital. 

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 09:50

Ovidiu şi cei 4 prieteni ai săi se întorceau din Craiova. Nu se ştie din ce motiv, la un moment dat tânărul pierde controlul maşinii, pătrunde pe contrasens şi se izbeşte frontal de un TIR, care circula regulamentar. Camionul s-a aprins ca o torţă şi a ars în totalitate, şoferul, un bărbat de origine poloneză a scăpat teafăr. Impactul însă a fost fatal pentru Ovidiu. N-a mai avut nici o şansă mai ales după ce maşina lui a fost proiectată într-o autoutilitară încărcată cu butelii de oxigen.

Mama lui a simțit dinainte că ceva rău se va întâmpla cu fiul său. 

Stela Ciu, mama șoferului care a murit: Eu l-am sunat că parcă mi-a spus Dumnezeu. De la ora 2.00 nu am mai putut să dorm și simțeam ceva. Și așa am probleme cu inima. Și simțeam că nu mai pot. Că ceva s-a întâmplat, nu se poate. A plecat de cu seară, s-a îmbrăcat, cică eu plec în oraș, mă duc să mănânc o shaorma. 

Vestea a picat ca un trăsnet și pentru cei care l-au cunoscut pe băiat.

Pe acelaşi subiect

Vecin: Foarte cuminte, muncitor, mi-a venit rău când am văzut ce s-a întâmplat.   

Mașina băiatului, filmată de o cameră de supraveghere cu puţin timp înainte de impact

Ovidiu se întorsese recent din străinătate, unde a muncit în construcţii. Avea permis de un an şi jumătate şi nu era vitezoman, spun apropiații. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere cu puţin timp înainte de impact, se observă că maşina nu avea viteză mare şi circula regulamentar.

Stela Ciu, mama șoferului care a murit: Viteza a avut-o mică, au spus că nu a avut viteză, probabil o mică neatenție, asta a fost. 

În mașină mai erau trei băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 13 şi 20 de ani. Unul dintre băieți este grav rănit și se află în spital, iar fata de 13 ani a scăpat cu viață și s-a întors acasă.

Bunica băiatului grav rănit: Nu m-am gândit că o să fie nepotul meu. Nici până la cer. 

Bunica fetei de 13 ani: Băiatul meu lucrează în Craiova, trecuse cu microbuzul pe acolo, a văzut accidentul și nicidecum nu s-a gândit că este nepoata noastră acolo. 

Anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia și din ce motiv a intrat șoferul mașinii pe contrasens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "L-am sunat că parcă mi-a spus Dumnezeu". O mamă își plânge fiul mort la doar 24 de ani. Ovidiu a sfârșit într-un accident cumplit, pe un drum din Dolj