Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Lance Reddick a murit la 60 de ani. Actorul din seria "John Wick" și serialul "The Wire" a încetat din viață în casa sa din Los Angeles

Lance Reddick, cunoscut din serialul The Wire, a murit la vârsta de 60 de ani, potrivit presei americane. Reddick a fost, de asemenea, cunoscut pentru rolul lui Charon în franciza John Wick.Publicistul acestuia a declarat că artistul a murit în casa sa din Los Angeles din cauze naturale, notează BBC. Reddick a fost căsătorit de două ori şi a avut doi copii.

De Redactia Observator la 18.03.2023, 12:41

Poliția a fost chemată la casa actorului în jurul orei locale 09:30, a declarat Mia Hansen, publicista pentru presa americană. "Ne va fi foarte dor de Lance", a declarat aceasta. "Vă rugăm să respectați intimitatea familiei sale în acest moment."

Lance Reddick a fost implicat în turneul de promovare al celui de-al patrulea film din franciza John Wick, care urmează să fie lansat pe 24 martie. Reddick, originar din Baltimore, Maryland, a jucat rolul lui Charon, managerul de la Continental Hotel, în filmele lui John Wick. El a apărut în filmul original, cele două continuări ale acestuia și ar trebui să fie implicat și în filmul care acum este în promovare.

Cine a fost actorul Lance Reddick?

Actorul american Lance Reddick, cunoscut pentru rolul său de poliţist zelos din serialul ''The Wire'' ("Cartelul crimelor"), a murit, pe 17 martie 2023, la vârsta de 60 de ani, a făcut cunoscut agentul său, notează AFP. Artistul, celebru şi pentru rolul din filmele de acţiune "John Wick" cu Keanu Reeves, a fost găsit mort la domiciliul său din Los Angeles, în cartierul Studio City, potrivit site-ului specializat TMZ. Cu o constituţie atletică şi o voce profundă şi rezonantă, actorul a fost laureat al Festivalului de Film Oil Valley din 2018, cu Premiul Juriului la categoria Cel mai bun actor în rol secundar - scurtmetraj, pentru rolul din filmul "Spoken Word" (2016).

Pe acelaşi subiect

Lance Solomon Reddick, s-a născut în Baltimore, Maryland, SUA, ca cel mai mic dintre cei doi băieţi ai lui Solomon Reddick, profesor de şcoală publică la "Dorothy Gee". Mama lui a fost profesoară de şcoală publică în Baltimore. După ce a optat, iniţial, pentru o carieră în muzică, a urmat mai întâi "Peabody Preparatory Institute" şi "Walden School", pentru a studia mai apoi, muzica la prestigioasa Şcoală de Muzică "Eastman" a Universităţii din Rochester, unde a studiat compoziţia clasică şi pian.

Cariera artistică a lui Lance Reddick

Totuşi, la începutul anilor '90, un accident în care se rănise la spate l-a făcut să se înscrie la Yale School of Drama, unde a absolvit în 1994 cu un Master în Arte Frumoase. S-a inspirat mult de la colegul său de clasă Paul Giamatti şi a ajuns să-l considere pe Daniel Day-Lewis drept modelul său de actorie prin excelenţă.

Lance Reddick îşi repeta adesea replicile în faţa unei oglinzi. Şi-a făcut debutul în televiziune într-un episod din "New York Undercover" (1994). În timp, s-a concentrat pe roluri puternice, autoritare, de la detectivii de poliţie, Johnny Basil, în "Oz" (1997), la agenţi FBI în "Lege şi ordine" (1990) sau avocaţi seniori ai apărării, Cedric Daniels, în "The Wire" (2002), potrivit www.imdb.com. Cu "The Wire" a ajuns, însă, la notoritate. Descris adesea ca unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, a prezentat lupta unei brigăzi a poliţiei antidrog împotriva bandelor din oraşul Baltimore.

Un personaj memorabil interpretat de actorul Lance Reddick a fost cel al lui Phillip Broyles, agent special al Departamentului pentru Securitate Internă, care conducea o echipă de experţi, ce investighează evenimente paranormale în remarcabilul serial SF "Fringe" (2008). Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale pe marele ecran a fost cel al misteriosului domn Charon, din franciza "John Wick" (2014).

A fost un mare fan al benzilor desenate şi a mărturisit că Batman era unul dintre personajele sale preferate. A fost cooptat şi ca actor vocal pentru animaţii şi jocuri video. Nu şi-a pierdut niciodată pasiunea pentru muzică şi, în 2007, a lansat un album cu compoziţiile sale intitulat "Contemplations & Remembrances".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Lance Reddick a murit la 60 de ani. Actorul din seria "John Wick" și serialul "The Wire" a încetat din viață în casa sa din Los Angeles