Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Lasă-mă, nu mă zăpăci!'' Circ cu poliţia, după ce doi tineri au gonit prin Capitală şi au zdrobit maşina de o gură de metrou. Şoferul, beat şi fără permis

Urmărire periculoasă prin Bucureşti! Beat şi fără permis, un tânăr de 23 de ani a gonit azi-noapte cu maşina prin Capitală, cu poliţiştii pe urmele lui. Cursa de coşmar s-a terminat rău. Şoferul a zdrobit maşina de o gură de metrou şi a fost arestat. De la începutul anului, unu din cinci accidente a fost provocat de viteza excesivă. 

de Cristina Filip

la 17.04.2023 , 19:30

Poliţiştii au vrut să îl oprească la un control de rutină. De frică să nu descopere şirul de infracţiuni pe care îl comitea, tânărul a accelerat şi a încercat să dispară din calea agenţilor. Cu poliţiştii pe urme, maşina venea cu viteză dinspre Favorit. Apoi, în intersecţie, când a vrut să ia curba, şoferul a pierdut controlul direcţiei, a lovit un stâlp pe care l-a pus la pământ şi s-a oprit în stâlpişorii de pe marginea trotuarului. 

Şoferul a scăpat miraculos cu viaţă. Iar urmărirea ar fi făcut victime colaterale dacă nu era noaptea de Paşte şi străzile Capitalei ar fi fost pline de maşini. Agenţii şi-au dat repede seama de ce fugise tânărul de la volan. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Aparatul Alcooltest care a indicat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul avea dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculul pe care l-a condus nu era înmatriculat în circulație.

Vezi și

Pasagerul din dreapta a făcut circ cu poliţia

Pe acelaşi subiect

În timpul verificărilor, pasagerul din dreapta şoferului a început să facă scandal şi a fost potolit cu greu. 

"Lasă-mă să-mi iau maşina că nu am făcut nimic. Nu am fost eu la volan, nu mă zăpăci!

El a fost, dar am nevoie de datele tale.

Nu ai de ce să mă reţii pe mine, că nu am făcut nimic. 

Nu te reţine nimeni, nu mai urla.''  

Maşina a rămas pe trotuar pentru verificări. Astăzi, poliţia Locală a venit să o ridice. Imaginea vehiculului este simbolul unei statistici negre. Suntem în continuare ţara în care mor cei mai mulţi oameni pe şosele, din toată Uniunea Europeană. În primele trei luni, 81 de persoane au decedat şi 145 au fost rănite serios în aproape 200 de accidente rutiere grave.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Lasă-mă, nu mă zăpăci!'' Circ cu poliţia, după ce doi tineri au gonit prin Capitală şi au zdrobit maşina de o gură de metrou. Şoferul, beat şi fără permis