Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lăsată nesupravegheată la joacă, o fetiţă de 3 ani a băut antigel dintr-o sticlă găsită în curtea casei. Copila a ajuns de urgenţă la spital

O fetiţă de 3 ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ după ce a băut antigel dintr-o sticlă găsită în curtea casei, în localitatea Răuceşti.

de Redactia Observator

la 13.10.2023 , 13:38

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, părinţii minorei au solicitat prezenţa unui echipaj medical, care a transportat-o la spital. "În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că în timp ce o tânără de 20 ani se afla în imobilul personal, din localitatea Răuceşti, ar fi găsit-o pe minora de 3 ani în curtea locuinţei, lângă o sticlă cu antigel. La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui echipaj medical, care a preluat minora şi a transportat-o la o unitate medicală", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Starea fetiţei care a băut antigel

"Din fericire, micuţa este conştientă, într-o stare bună. Iniţial, a ajuns la spitalul din Neamţ, apoi a fost transferată către un spital din Iaşi. Medicii i-au administrat tratament medical de specialitate, iar fetiţa va mai rămâne internată o perioadă pentru supraveghere medicală. Totul s-a întâmplat într-o clipă de neatenţie, iar poliţiştii ne recomandă ca produsele toxice să fie păstrate în locuri sigure şi inaccesibile copiilor, pentru a evita astfel de situaţii ce pot avea un final tragic", transmite Angela Bertea, reporter Observator.

Vezi și

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Lăsată nesupravegheată la joacă, o fetiţă de 3 ani a băut antigel dintr-o sticlă găsită în curtea casei. Copila a ajuns de urgenţă la spital