Antena Meniu Search
x

"Lăsaţi-vă surprinşi de România". Ţara noastră se promovează ca destinaţie turistică pe autobuzele şi panourile publicitare din Paris

Zilele acestea, până pe 26 septembrie, ţara noastră este promovată ca destinaţie turistică la Paris, cel mai vizitat oraş al lumii. Modul în care se întâmplă asta este şi mai interesant: sunt peste 100 de panouri publicitare şi zeci de autobuze turistice colantate cu cele mai frumoase destinaţii româneşti.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 13:39

Vezi și

Pe autobuzele care circulă pe cea mai populară rută turistică din Paris apare o imagine cu Castelul Peleş, realizată de altfel de către un român. Paul Antonescu fotografiază frumuseţea ţării noastre de aproape două decenii, iar acum munca lui a fost aleasă de Ministerul Turismului pentru promovarea României.

Francezii, dar şi milioanele de turişti străini care vizitează anual Parisul văd fotografia făcute de fotograful român şi sunt ademeniţi să ne viziteze ţara sub îndemnul "Lăsaţi-vă surprinşi de România, la mai puţin de trei ore de zbor de Paris".

Conform celor mai recente date publicate de către Eurostat, peste 2 milioane de străini ne-au vizitat ţara în primul semestru al acestui an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » "Lăsaţi-vă surprinşi de România". Ţara noastră se promovează ca destinaţie turistică pe autobuzele şi panourile publicitare din Paris