Antena Meniu Search
x

Video Le-a dat mâncare "proaspătă" până a băgat 21 de turişti în spital. Cum ţinea carnea o pensiune din Costineşti

21 de turişti, printre care şase copii, au ajuns aseară la spital, cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la restaurantul pensiunii din Costineşti unde erau cazaţi. Proprietara susţine că mâncarea era proaspătă, dar inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit nereguli în bucătărie şi au închis-o. 

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 19:39

Vezi și

15 adulţi şi şase copii cu vârste între trei şi 14 ani au început să se simtă rău după ce au mâncat: ciorbă de perişoare, carne de porc şi paste la prânz, cârnaţi şi cartofi natur la cină.  

Client: Vomita lumea şi sunau la ambulanţă.

Spre seară, turiştii din pensiunea de la Costineşti au început să sune la 112 să cheme ambulanţa, atât de rău se simţeau. 

Client: Am venit exact pentru faptul ăsta, că are cele trei mese incluse. Cel mai multe te panichezi pentru copil.

Pe acelaşi subiect

Cei 21 de turişti care au făcut toxiinfecţie alimentară au fost duşi la mai multe spitale din Constanţa. 

Claudia Cambrea, manager Spitalul de Boli Infecţioase: Dintre cei 21 care s-au prezentat, trei au rămas internaţi, alte două persoane au necesitat reechilibrare hidroelectrolitică venoasă şi ulterior au plecat acasă după două ore. 

În pensiunea de la Costineşti sunt cazaţi 60 de turişti. Majoritatea nu au făcut toxiinfecţie alimentară şi spun că vin demult acolo, dar nu au păţit niciodată nimic. 

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au fost în control la Vila Mândru din Costineşti: au luat probe din meniul de ieri. 

Proprietarii au fost amendaţi 

Angela Mandru, proprietară pensiune: Eu sunt sigură că mâncarea era proaspătă, sigur. Nu cumpărăm produse alimentare decât din surse autorizate. Toate sunt cu certificat.

Inspectorii i-au amendat pe administratorii pensiunii şi au închis bucătăria acesteia până la remedierea problemelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Le-a dat mâncare "proaspătă" până a băgat 21 de turişti în spital. Cum ţinea carnea o pensiune din Costineşti