Antena Meniu Search
x

Video Lecție de viață de la o bătrânică, vânzătoare într-o piață din Suceava. Imaginile au devenit virale: "Dacă vezi o băbuță necăjită, un bunicuț, ajută-i"

Un tânăr din Suceava a mers într-o piață pentru a face un experiment social. S-a oprit la taraba unei bătrâne, care i-a dat o lecție de viață de-a dreptul emoționantă.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 12:53

Lecție de viață de la o bătrânică, vânzătoare într-o piață din Suceava. Imaginile au devenit virale
Lecție de viață de la o bătrânică, vânzătoare într-o piață din Suceava. Imaginile au devenit virale - TikTok

Tânărul din Suceava i-a cerut bătrânei un kilogram de cartofi, însă i-a spus acesteia că nu are bani pentru a plăti. Fără să stea pe gânduri însă, femeia a pus mâna pe o plasă și a umplut-o cu câțiva cartofi. 

Când a văzut că urma să primească acei cartofi pe gratis, tânărul a scos din buzunar o bancnotă de 100 de lei, drept răsplată pentru femeia care a dat dovadă de un suflet bun. Reacția ei l-a uimit însă atât pe tânărul care a filmat totul, dar și pe utilizatorii care au văzut ulterior clipul.

Gest emoționant făcut de o bătrânică

Tânăr: Eu vă ofer din partea mea 100 de lei, pentru că bunătatea se răsplătește.

Pe acelaşi subiect

Bătrânică: Nu, băiatu, nu! Ascultă-mă, doamne. Sunt oameni care sunt pensionari și merg greu pe drum, cu cârje. Dăruiește-le lor. Sunt băbuțele acestea care merg în cârje, bolnave. Uită-te pe stradă și dacă vezi o băbuță necăjită, un bunicuț sau o mamă cu un copil carre e mai necăjită, ajută-i! Eu nu am voie să primesc bani nemunciți!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 14 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Lecție de viață de la o bătrânică, vânzătoare într-o piață din Suceava. Imaginile au devenit virale: "Dacă vezi o băbuță necăjită, un bunicuț, ajută-i"