Antena Meniu Search
x

Video Legătura dincolo de cuvinte dintre Petrişor şi căţeluşa Bella, pe care a găsit-o jelindu-şi puiul mort. "Nu te abandonez! Vin înapoi!"

Lecţie de viaţă din lumea necuvântătoarelor. O căţeluşă căreia abia îi murise puiul şi nu s-a putut dezlipi de el zile la rând s-a ataşat de un tânăr care, înduioşat de povestea ei, a vizitat-o zilnic şi a vrut s-o ia acasă. Însă, după ce bărbatul i-a îngropat puiul, câinele a fugit. Câteva zile mai târziu, tânărul a găsit căţeluşa aşteptându-l în parcul de lângă casă. Iată povestea Bellei, inimă de câine credincios. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 01.06.2023, 21:10

Vezi și

Povestea unei prietenii rare a început la marginea Iaşului. Petrişor iubeşte animalele şi în fiecare zi merge în zonă pentru a hrăni câinii fără adăpost. Într-o zi, a observat-o pe Bella plângând lângă puiul mort. "Am oprit, am văzut că puiul era mort, cel mai probabil lovit de o maşină", povesteşte Petrişor Filip

Căţeluşa, în grija unui român inimos. O poveste emoţionantă

Impresionat de suferinţa animalului, bărbatul s-a dus acasă, a luat o cazma şi s-a întors ca să îngroape puiul. Apoi, a vrut să o ia pe Bella acasă, dar patrupedul nu a vrut să se despartă de căţeluşul ei. "A stat fix în locul în care am îngropat puiul. Ne-am întâlnit zi de zi acolo, până acum două zile când m-am dus şi nu am mai găsit-o. Am căutat-o vreo două ore prin zonă", spune Petrişor Filip

Tânărul a publicat onine povestea emoţionantă a căţeluşei care nu s-a dezlipit de puiul mort. După câteva ore, o vecină i-a dat vestea cea bună. "Câinele e în parc, mă caută. A venit 6 kilometri. Nu ştiu, nu îmi imaginez cum a reuşit. I-am spus că nu cred, mi-a trimis o poză şi ea era. M-am dus şi am luat-o şi de atunci am rămas împreună", adaugă Petrişor Filip

Pe acelaşi subiect

Legătura puternică dintre animal şi cel care i-a redat bucuria vieţii

Cei doi sunt acum de nedespărţit. Bella şi-a găsit un prieten, nu un stăpân, şi are casa ei, în grădină: "Ce e, tu? De ce plângi? Vin înapoi, nu te abandonez, nu te abandonez! Vin înapoi!" 

Căţeluşa va fi dusă la veterinar şi sterilizată. Povestea celor doi i-a emoţionat pe toţi prietenii lui Petrişor care îl vizitează acum, rând pe rând, pentru a o cunoaşte pe Bella, inimă credincioasă de câine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Legătura dincolo de cuvinte dintre Petrişor şi căţeluşa Bella, pe care a găsit-o jelindu-şi puiul mort. "Nu te abandonez! Vin înapoi!"