Antena Meniu Search
x

Video O cățelușă surprinsă stând nemișcată lângă puiul său mort, în Iași. L-a urmat recunoscătoare pe omul care l-a îngropat și a avut grijă de ea

Animalele continuă să ne surprindă cu fiecare gest și cu iubirea lor infinită. Un jurnalist din presa locală a surprins în urmă cu câteva zile, în zona Hlincea, din Iași, o cățelușă care stătea lângă puiul său mort.

de Monica Palade

la 01.06.2023, 14:10

Vezi și

Nu a vrut să îl abandoneze, așa că a rămas acolo să îl vegheze ca o mamă bună, chiar dacă micuțul nu mai mișca.

Fidelitate până la capăt

Impresionat de gestul cățelușei, ieșeanul i-a îngropat puiul și a continuat să meargă zi de zi la ea să îi ducă mâncare. Cum avea de străbătut 4-5 kilometri până la ea, omul lua zilnic scuterul. Ieri, nu a mai găsit-o la locul știut. A avut însă parte de o cu totul altă surpriză.

Când a ajuns acasă, cățelușa îl aștepta în fața blocului. Îi adulmecase urma și a venit să îi mulțumească omului cu ce știe mai bine: iubirea ei. Jurnalistul a decis să o adopte, iar patrupedul pare să își fi găsit în sfârșit liniștea și fericrea.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O cățelușă surprinsă stând nemișcată lângă puiul său mort, în Iași. L-a urmat recunoscătoare pe omul care l-a îngropat și a avut grijă de ea