Antena Meniu Search
x

Bătaie în trafic, imagini surprinse de un şofer agresat după mai multe depăşiri periculoase

Depăşiri la limită, ameninţări şi bătăi în plină stradă! S-a întâmplat în Bucureşti în urma unor şicane în trafic între doi şoferi. Ca şi când nu ar fi fost de ajuns, unul dintre ei şi-a chemat în sprijin mai mulţi prieteni care au continuat scandalul.

Vezi și

Depăşiri la limită, ameninţări şi bătăi în plină stradă! S-a întâmplat în Bucureşti în urma unor şicane în trafic între doi şoferi. Ca şi când nu ar fi fost de ajuns, unul dintre ei şi-a chemat în sprijin mai mulţi prieteni care au continuat scandalul. Totul a fost filmat de camera de bord a victimei care a depus acum plângere la poliţie.

Cei doi şoferi coboară geamurile maşinilor. Îşi aruncă unul altuia acuze şi vorbe grele. Imaginile sunt filmate de camera de bord a autoturismului bărbatului agresat pe Şoseaua Alexandriei. Ambii şoferi conduc în paralel. În tot acest timp o altă maşină îi depăşeşte. Sunt prietenii agresorului, chemaţi în ajutor.

Conflictul degenerează. Doi tineri coboară din maşina care blochează drumul şi încearcă să îl dea jos pe şofer. Se calmează cu greu şi se retrag după câteva minute. Nu înainte de a-i mai aplica o corecţie bărbatului blocat în trafic.

Victima spune că nu îi cunoştea pe agresori. Totul a pornit de la câteva depăşiri riscante făcute cu doar câteva minute înainte. 

Victima a depus plângere la poliţie. Însă, în scurt timp, agresiunile şi şicanele în trafic i-ar putea lăsa fără permis pe şoferii violenţi.

Modificarea codului rutier pentru sancţionarea celor care îşi fac singuri dreptate pe şosele va fi discutată la începutul anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie în trafic, imagini surprinse de un şofer agresat după mai multe depăşiri periculoase